AEOLUS UTAZÁSI IRODA

Görögországba görögökkel! - kezdetben csak viccesen használt mondat volt ez, melyet az Aeolus iroda dolgozói és közeli barátaink használtak egymás között, a cég filozófiájának ismeretében. Lassan azonban ez a mondat elterjedt utasaink körében is olyannyira, hogy mára cégünk szlogenjévé vált. Az utazás ma életünk kellemes és egyre inkább nélkülözhetetlennek érzett része lett, és egyre fontosabb, hogy megfelelő útitársat válasszunk! A mindennapi életben is általában erős, megbízható partnert keresünk. Olyat, aki segíteni tud a problémás helyzetekben, olyat, aki gyors és hatékony megoldásokat tud találni. Bárhová is utazzunk, mindenképpen jobban járunk egy olyan „útitárssal”, aki az adott országból származik, pontosan tudja mit érdemes ajánlania, hová érdemes menni, mit kell látni, megkóstolni, mi az, ami élvezetessé teszi az utazást. Ez irodánk elsődleges célja! Ezért szlogenünk változatlanul: Görögországba görögökkel!

A Szlovákiában 26 éve sikeresen működő iroda Magyarországon 2019-ben ünnepli 15 éves fennállását. Kínálatunkba idén a 18 görög repülős és buszos úticél mellett újdonságként bekerült Törökország, Egyiptom és az Arab Emírségek is.”

Foglalható úticélok a(z) Aeolus 2020-es kínálatából

Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (101 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 41 °C Tenger hőmérséklete: 31 °C 170 700 Ft
Görögország Görögország (2 328 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 27 °C Tenger hőmérséklete: 20 °C 101 825 Ft
Horvátország Horvátország (192 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 27 °C Tenger hőmérséklete: 21 °C 40 436 Ft

Az Aeolus Utazási Iroda teljes kínálata elérhető az invia.hu oldalon, ahol több tucat utazási iroda kínálatával egyetemben, azok között egy átlátható és egységes rendszerben keresve válogathat az igényeinek megfelelő álomutazások és üdülések között.