Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

AEOLUS UTAZÁSI IRODA

Ennek a görögök által alapított utazási irodának az elsődleges célja az volt, hogy "házigazdagént" mutathassa meg és be Görögországot az Őket választó utasainak. Pár éves magyarországi jelenlétük alatt azonban már nem csak a görögországi, de a bolgár, horvát és olasz utazások szervezésben is a legismertebb irodák közé került. Az Aeolus utazási iroda által nyújtott kínálatban elsősorban ezek az országok szerepelnek, ezek mögött viszont az úticélok alapos ismerete, felkészült személyzet és sok éves tapasztalat áll, ami biztosítja a nyugodt és ígéretes nyaralást.

Bárhová is utazzunk, mindenképpen jobban járunk egy olyan „útitárssal”, aki az adott országból származik, pontosan tudja mit érdemes ajánlania, hová érdemes menni, mit kell látni, megkóstolni, mi az, ami élvezetessé teszi az utazást - ez pedig az Aeolus elsődleges célja!

Foglalható úticélok a(z) Aeolus 2018-es kínálatából

Görögország Görögország (694 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 33 °C Tenger hőmérséklete: 24 °C 102 700 Ft
Horvátország Horvátország (114 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 29 °C Tenger hőmérséklete: 24 °C 29 935 Ft

Az Aeolus Utazási Iroda teljes kínálata elérhető az invia.hu oldalon, ahol több tucat utazási iroda kínálatával egyetemben, azok között egy átlátható és egységes rendszerben keresve válogathat az igényeinek megfelelő álomutazások és üdülések között.

Az Ön értékesítője:

H-K: 9-20 | Sze-P: 9-19 | Szo: 9-14:30 | V: 10-15:30 +36 1 501 5600