AEOLUS UTAZÁSI IRODA

Ennek a görögök által alapított utazási irodának az elsődleges célja az volt, hogy "házigazdagént" mutathassa meg és be Görögországot az Őket választó utasainak. Pár éves magyarországi jelenlétük alatt azonban már nem csak a görögországi, de a bolgár, horvát és olasz utazások szervezésben is a legismertebb irodák közé került. Az Aeolus utazási iroda által nyújtott kínálatban elsősorban ezek az országok szerepelnek, ezek mögött viszont az úticélok alapos ismerete, felkészült személyzet és sok éves tapasztalat áll, ami biztosítja a nyugodt és ígéretes nyaralást.

Bárhová is utazzunk, mindenképpen jobban járunk egy olyan „útitárssal”, aki az adott országból származik, pontosan tudja mit érdemes ajánlania, hová érdemes menni, mit kell látni, megkóstolni, mi az, ami élvezetessé teszi az utazást - ez pedig az Aeolus elsődleges célja!

Foglalható úticélok a(z) Aeolus 2019-es kínálatából

Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (182 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 41 °C Tenger hőmérséklete: 31 °C 286 220 Ft
Görögország Görögország (1 065 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 24 °C Tenger hőmérséklete: 19 °C 93 720 Ft

Az Aeolus Utazási Iroda teljes kínálata elérhető az invia.hu oldalon, ahol több tucat utazási iroda kínálatával egyetemben, azok között egy átlátható és egységes rendszerben keresve válogathat az igényeinek megfelelő álomutazások és üdülések között.