Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

ANACAPRI TRAVEL

anacapri logo

Az Anacapri Travel Utazási Iroda Kft 21 éve működő, főként olaszországi utakkal foglalkozó iroda. Kínálatában korrekt áron találhatnak az érdeklődők társasutakat egész Olaszország területén.

Fő úti céljaik közé tartozik Sorrento, Szicília, Róma, Firenze, Ischia, Szardínia, Elba, Velence valamint Jesolo. Csak szállás foglalására is van lehetőségük a kedves érdeklődőknek, valamint útjaikhoz sok esetben autóval, illetve repülővel is lehet csatlakozni.

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600