Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

APOLLON TRAVEL

apollon logo

Az Apollon Travel 2017-ben ünnepli megalapításának 20. évfordulóját. 20 éve folyamatosan, évről-évre új nyaralóhelyekkel bővítették kínálatukat annak érdekében, hogy minél több helyet tudjanak megismertetni az utazóközönségünkkel. 2017-re elérték, hogy több, mint 30 görögországi úti cél közül válogathatnak az érdeklődők katalógusukból, mely a magyarországi piacon az egyik legszélesebb (ha nem a legszélesebb) görögországi választékot kínálja az utazni vágyóknak. 20 év tapasztalatát felhasználva a szálláshelyeket úgy választották ki, hogy kategóriában, felszereltségben és elhelyezkedésben is széles skálát vonultassanak fel, így minden Utas a saját igényeihez legközelebb álló szálláshelyet választhatja ki magának.

Évfordulójuk alkalmából több kedvezményes ajánlattal szeretnének törzsutasaiknak, valamint régi és új érdeklődőiknek kedveskedni. Mivel 20 évesek lettek, így minden Utas, aki 2017-ben tölti be 20. életévét extra 20% kedvezményt kap minden szolgáltatásból (kivéve a repüléssel kapcsolatos díjakat és illetékeket). És hogy tovább játsszunk a számokkal, azok az Utasok, akiknek a foglalási számuk 20-ra végződik, szintén 20% extra kedvezményben részesülnek.

Foglalható úticélok a(z) Apollon 2018-es kínálatából

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600