ETI logo

EXPRESS TRAVEL INTERNATIONAL

Az ETI-t 1998-ban Maja Jennifer Köhl és férje, Mohamed Samir alapították Frankfurt am Main városában.

Kezdetben egyiptomi utak szervezésére specializálódtak, majd az évek során a közkedvelt úti célok egyre színesebb skáláját kínálták az utazni vágyóknak. Az első naptól kezdve nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy kizárólag olyan partnerekkel dolgozzanak együtt, akik minden tekintetben a legjobb minőséget nyújtják.

A magyar piacon is ismert és kedvelt RED SEA HOTELS lánc, valamint a nílusi hajóflotta, a GRAND CRUISES is a családi vállalkozás része lett, amely az európai piacon elért siker zálogának bizonyult.

A bécsi iroda 2005. október 1-jén kezdte meg működését és november 3-ára már Bécsből és Salzburgból is elrepültek az első járatok a Vörös-tenger felé. A kétszemélyes iroda hamar egy 12 fős, összetartó, elhivatott és tapasztalt csapattá alakult.

Büszkén mondhatjuk, hogy a kezdeti heti 80 hely mára 2000-re bővült, így jelenleg Ausztria minden repteréről indulnak exkluzív partnerük, a Fly Niki gépei.

A budapesti leányvállalat 2014. elején jött létre, a bécsi központtal és számos kiváló, belföldi utazásközvetítővel szoros együttműködésben.

A RED SEA HOTELS lánc nagyszámú, visszatérő vendégköre már a törzsutas program, a MAHARA Club és az ETI teljes körű szervíz szolgáltatásait is élvezheti. A közvetlen szállodai transzfer és a szobák esti indulásig való megtartása a program számos további előnye közül csupán csak kettő, kiemelhető példa. 11 500 kolléga gondoskodik a helyszínen arról, hogy a vendégek a szabadságuk alatt a lehető legjobban érezzék magukat.

Foglalható úticélok a(z) Express Travel International GmbH 2019-es kínálatából

Egyiptom Egyiptom (35 281 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 26 °C Tenger hőmérséklete: 20 °C 120 398 Ft