Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

EXPRESS TRAVEL INTERNATIONAL

ETI logo

Az ETI-t 1998-ban Maja Jennifer Köhl és férje, Mohamed Samir alapították Frankfurt am Main városában.

Kezdetben egyiptomi utak szervezésére specializálódtak, majd az évek során a közkedvelt úti célok egyre színesebb skáláját kínálták az utazni vágyóknak. Az első naptól kezdve nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy kizárólag olyan partnerekkel dolgozzanak együtt, akik minden tekintetben a legjobb minőséget nyújtják.

A magyar piacon is ismert és kedvelt RED SEA HOTELS lánc, valamint a nílusi hajóflotta, a GRAND CRUISES is a családi vállalkozás része lett, amely az európai piacon elért siker zálogának bizonyult.

A bécsi iroda 2005. október 1-jén kezdte meg működését és november 3-ára már Bécsből és Salzburgból is elrepültek az első járatok a Vörös-tenger felé. A kétszemélyes iroda hamar egy 12 fős, összetartó, elhivatott és tapasztalt csapattá alakult.

Büszkén mondhatjuk, hogy a kezdeti heti 80 hely mára 2000-re bővült, így jelenleg Ausztria minden repteréről indulnak exkluzív partnerük, a Fly Niki gépei.

A budapesti leányvállalat 2014. elején jött létre, a bécsi központtal és számos kiváló, belföldi utazásközvetítővel szoros együttműködésben.

A RED SEA HOTELS lánc nagyszámú, visszatérő vendégköre már a törzsutas program, a MAHARA Club és az ETI teljes körű szervíz szolgáltatásait is élvezheti. A közvetlen szállodai transzfer és a szobák esti indulásig való megtartása a program számos további előnye közül csupán csak kettő, kiemelhető példa. 11 500 kolléga gondoskodik a helyszínen arról, hogy a vendégek a szabadságuk alatt a lehető legjobban érezzék magukat.

Foglalható úticélok a(z) Express Travel International GmbH 2018-es kínálatából

Egyiptom Egyiptom (11 189 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 30 °C Tenger hőmérséklete: 26 °C 136 987 Ft

Az Ön értékesítője:

H-K: 9-20 | Sze-P: 9-19 | Szo: 9-14:30 | V: 10-15:30 +36 1 501 5600