Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

JETWING TRAVEL

A Jetwing Travel a dél-kelet-ázsiai szigetország, Srí Lanka legnagyobb idegenforgalmi vállalatainak egyike 1980 óta. A cég világszerte kiterjedt képviselő- és partnerhálózattal működik.

A Jetwing Travel több, mint 20 éve áll a magyar utazási irodák és az utazóközönség szolgálatában. Ajánlataik gazdag kulturális körutazásokat, tengerparti pihenéseket, valamint kombinált programokat kínálnak az egzotikus Srí Lanka, a mesés India, a trópusi Maldív-szigetek és a fényűző Arab Emirátusok iránt érdeklődőknek, Indonéziától Nepálon és Mauritiuson keresztül a Seychelle-szigetekig, illetve egy ettől elkülönülő, de az előbbi előnyeit szintén magának tudó portfólió részeként autóbuszos és repülős nyaralásokat a szomszédos országokba (Horvátország, Ausztria, csehország, stb.) és a legnépszerűbb nyári célpontokra (Bulgária, Spanyolország, Törökország, Ciprus, stb.).

Dokumentumok: Jetwing Travel Kft.

Foglalható úticélok a(z) Jetwing Travel Kft. 2018-es kínálatából

India India (11 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 35 °C Tenger hőmérséklete: 29 °C 327 000 Ft
Seychelle-szigetek Seychelle-szigetek (53 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 29 °C Tenger hőmérséklete: 26 °C 434 000 Ft
Srí Lanka Srí Lanka (23 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 30 °C Tenger hőmérséklete: 28 °C 437 000 Ft
Thaiföld Thaiföld (60 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 33 °C Tenger hőmérséklete: 29 °C 294 000 Ft

Az Ön értékesítője:

H-K: 9-20 | Sze-P: 9-19 | Szo: 9-14:30 | V: 10-15:30 +36 1 501 5600