Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

KOZMAPOLITAN

Olaszország A-tól Z-ig…az olasz életérzés specialistája

Az iroda célja, hogy utasai megismerhessék a gyönyörű, napfényes Itália összes arcát - ennek több éves szakmai múltja és az ország iránti határtalan szeretete a biztosítéka. Tulajdonosai és munkatársai szeretnek mindent ami olasz, legyen szó zenéről, fociról, tájakról, borokról, emberekről vagy gasztronómiáról. Törekszenek az egyediségre, mely ajánlataik sokszínűségében is tükröződik; ennek megfelelően, a teljesség igénye nélkül a következő lehetőségek is szerepelnek kínálatukban: szurkoljon végig élőben egy olasz bajnoki mérkőzést, kóstolja végig az olasz ízeket egy főzőtanfolyam keretében, vegyen részt speciális szervezett körútjaikon, ahol Olaszország egy másik arcát mutatják be, vagy engedje át magát a száguldásnak luxusautó túráikon.

Olaszország adottságai kiválóak, mindenki megtalálja a számításait. A gyönyörű táj, a sokszínű tengerpart, a napfényes klíma, a történelmi városok és műemlékek mind-mind csábítóak lehetnek az ideutazás mellett döntők számára, hiszen nincs még egy olyan ország, mely ilyen kiváló turisztikai adottságokkal rendelkezik: van tengerük, hegyük, tavuk, szigeteik, vulkánjaik a világ műemlékeinek 60%-a az országban található és még sorolhatnánk - de talán egyszerűbb, ha személyesen győződik meg a fentiekről! 

Foglalható úticélok a(z) Kozmapolitan & Vari Kft 2018-es kínálatából

Olaszország Olaszország (6 704 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 32 °C Tenger hőmérséklete: 25 °C 11 095 Ft

Az Ön értékesítője:

H-K: 9-20 | Sze-P: 9-19 | Szo: 9-14:30 | V: 10-15:30 +36 1 501 5600