mouzenidis logo

MOUZENIDIS TRAVEL

Mint vezető turisztikai vállalat a Mouzenidis Travel a görögországi utazások tekintetében 1995. óta örvend kifogástalan üzleti hírnévnek.

A Mouzenidis Travel szabadidős és utazási lehetőségek példátlan tárát nyújtja Görögország szerelmeseinek.

A cég székhelye közvetlenül Görögországban (Thesszalonikiben) található. Utazásszervező irodáikkal szinte minden üdülőhelyen jelen vannak, az ország minden térségében: Athén, Kastoria, Chalkidiki, Pieria, Peloponnészosz, Kofu, Rodosz, Thászosz, Zakinthosz, Kos stb. Emellett regionális hálózattal rendelkeznek a világ több táján, melyek száma eléri a nyolcvanat: Oroszországban, Ukrajnában, Moldovában, Kazahsztánban, Romániában, Szerbiában, Lettországban, Bulgáriában és Magyarországon is találkozhatunk velük.

A Mouzenidis Group 19 céget és részleget tudhat magáénak, többek között: Bomo Club hotelek, Elion Club (VIP szolgáltatások), EllinCamp (gyermektáborok), Grecomed (orvosi szolgáltatások), Active MICE (konferenciák, tárgyalások szervezése), Greekfurs (szőrmék), Mouzenidis borok és olívaolajak. Több, mint 100 saját busszal rendelkeznek, melyek A-osztályú Mercedes és Setra márkájúak, a legmodernebb felszereltséggel rendelkeznek, és a legmagasabb szintű biztonságot biztosítják az utasoknak. A cég a tulajdonosa a népszerű Palmariva Beach Hotelnek 4*

Foglalható úticélok a(z) Mouzenidis Hungary Travel Agency Kft. 2019-es kínálatából

Görögország Görögország (27 416 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 16 °C Tenger hőmérséklete: 15 °C 105 105 Ft