Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

TRAVEL LINES

2007. óta a Franciaországba irányuló buszos síturizmus legnagyobb utazásszervezője lett Magyarországon a TravelLines, valamint 2012. óta görög buszos utazásokkal is foglalkozik.

Sikerének titkai:
- Minőségi buszos utazás, mely azt jelenti, hogy egyrészt csak saját, Neoplan StarLiner típusú autóbuszokkal utaztatnak, másrészt az utak megszervezése során az élvez elsődleges prioritást, hogy buszaik a lehető legrövidebb idő alatt célba érjenek: egy úticéllal, kerülők nélkül közlekednek, vidéki felszállást csak autópályák és főutak mellett biztosítva, felesleges kitérők és megállók nélkül. Egy turnusban maximum két busz, azaz 100 fő indul el, így nincs tömegturizmus és az ezzel járó túlfoglalások, fejetlenség, keveredés, ha pedig mindkét luxusbusz megtelt, a foglalások lezárásra kerülnek.

- Gondosan válogatott szállásokat kínálnak, olyan szállásadókkal, tulajdonosokkal, akik szintén elkötelezettek a vendégek iránt, és apartmanházaik vagy kiváló fekvésűek, vagy minőségük, szolgáltatásaik, megjelenésük kiemelkedő, esetleg mindezt együtt biztosítják.

- Megbízható helyi partnerirodákkal működnek együtt, akik biztosítják a helyi, magyarul beszélő képviselőt, a helyszínen él, ebből kifolyólag jól ismeri azt, és több éves tapasztalattal rendelkezik a turizmus, a helyi szokások, a látnivalók és a tudnivalók terén, valamint hétről hétre színvonalas fakultatív kirándulásokat biztosítanak az odautazók számára.

Dokumentumok: TravelLines Szolgáltató Kft.

Foglalható úticélok a(z) TravelLines Szolgáltató Kft. 2018-es kínálatából

Az Ön értékesítője:

H-K: 9-20 | Sze-P: 9-19 | Szo: 9-14:30 | V: 10-15:30 +36 1 501 5600