Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

UTAZAS.INFO

utazas.info logo

„Az utazás a szenvedélyünk!”

15 éve az utazási piacon! Az Utazas.info az elérhető árú, minőségi utazások elkötelezettje. A legnépszerűbb nyaralóhelyekre, és a legkedveltebb síterepekre induló téli-nyári utak mellett városlátogatások, körutak, és csoportos utazások szervezésével is foglalkoznak. Széles partnerhálózatuknak és felkészült szakmai csapatuknak köszönhetően minőségi szálláshelyeket tudnak kedvező áron biztosítani utasaik részére.

Fontos számukra , hogy visszatérő utasaikat törzsutasként köszönthessék, és hűségüket további kedvezményekkel hálálják meg, valamint hogy számukra minden évben az igényeikhez igazodó legjobb ajánlatot készíthessük el. Csoportok megkeresése esetén szervező partnereiknek ingyen helyeket biztosítanak, a szervezéshez segítséget nyújtanak, és a csoportok igényeihez messzemenőkig megpróbálnak alkalmazkodni.

Minden kollégájuk saját desztinációval foglalkozik, így az évek alatt felhalmozott személyes tapasztalok alapján a legtöbb speciális igényt is ki tudják elégíteni, és megfelelő tájékoztatást tudnak adni a helyszíneket és szálláshelyeket illetően. Leírásaik és képanyagaik legnagyobb részét saját magunk készítik a helyszínen tapasztaltak alapján, így az utazni vágyók részére a leghitelesebb és legkedvezőbb ajánlatokat tudják elkészíteni.

Dokumentumok: Web Vacation Utazási Iroda Kft.

Foglalható úticélok a(z) Web Vacation Utazási Iroda Kft. 2018-es kínálatából

Ausztria Ausztria (1 831 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 15 °C 36 720 Ft
Olaszország Olaszország (1 212 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 15 °C Tenger hőmérséklete: 17 °C 42 840 Ft
Szlovákia Szlovákia (1 782 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 21 °C 12 240 Ft
Szlovénia Szlovénia (81 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 10 °C Tenger hőmérséklete: 14 °C 77 010 Ft

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600