UTAZAS.INFO

utazas.info logo

„Az utazás a szenvedélyünk!”

15 éve az utazási piacon! Az Utazas.info az elérhető árú, minőségi utazások elkötelezettje. A legnépszerűbb nyaralóhelyekre, és a legkedveltebb síterepekre induló téli-nyári utak mellett városlátogatások, körutak, és csoportos utazások szervezésével is foglalkoznak. Széles partnerhálózatuknak és felkészült szakmai csapatuknak köszönhetően minőségi szálláshelyeket tudnak kedvező áron biztosítani utasaik részére.

Fontos számukra , hogy visszatérő utasaikat törzsutasként köszönthessék, és hűségüket további kedvezményekkel hálálják meg, valamint hogy számukra minden évben az igényeikhez igazodó legjobb ajánlatot készíthessük el. Csoportok megkeresése esetén szervező partnereiknek ingyen helyeket biztosítanak, a szervezéshez segítséget nyújtanak, és a csoportok igényeihez messzemenőkig megpróbálnak alkalmazkodni.

Minden kollégájuk saját desztinációval foglalkozik, így az évek alatt felhalmozott személyes tapasztalok alapján a legtöbb speciális igényt is ki tudják elégíteni, és megfelelő tájékoztatást tudnak adni a helyszíneket és szálláshelyeket illetően. Leírásaik és képanyagaik legnagyobb részét saját magunk készítik a helyszínen tapasztaltak alapján, így az utazni vágyók részére a leghitelesebb és legkedvezőbb ajánlatokat tudják elkészíteni.

Foglalható úticélok a(z) Web Vacation Utazási Iroda Kft. 2019-es kínálatából

Ausztria Ausztria (1 640 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 15 °C 36 720 Ft
Franciaország Franciaország (10 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 12 °C Tenger hőmérséklete: 14 °C 39 100 Ft
Olaszország Olaszország (142 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 13 °C Tenger hőmérséklete: 16 °C 42 840 Ft
Szlovákia Szlovákia (1 294 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 16 °C 13 260 Ft
Szlovénia Szlovénia (390 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 14 °C Tenger hőmérséklete: 17 °C 29 070 Ft