Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

VIASALE TRAVEL

viasalelogo

A Viasale Travel a Kanári-szigeteken van igazán otthon, és jó vendéglátóként Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote és Fuerteventura szigetein is csak és kizárólag a legeslegjobb látnivalókkal, kiszolgálással, szolgáltatásokkal, élményekkel és azokban közreműködő partnerekkel fogadja vendégeit.

Mindezt az elmúlt, a szigeteken töltött 15 év, valamint az idegenforgalom legkülönbözőbb területeiről szerzett tapasztalatok teszik lehetővé számukra, melynek során, nyitottságuknak és annak a képességüknek köszönhetően, hogy újra és újra rá tudnak csodálkozni a szigetek ezer arcára és kincsére, mostanra mindent tudnak a szigetekről. Céljuk ennek a tudásnak az átadása az Őket választóknak a Kanári-szigetek jobb, alaposabb és élményekben gazdagabb megismerése érdekében, legyen szó egyéni vagy csoportos, üzleti vagy nászútról, esetleg esküvő vagy golftábor szervezéséről, vagy önmagában repülőjegyértékesítésről, illetve az egyéni igényeknek leginkább megfelelő szállás felderítéséről.

A valóban gondtalan nyaralást a fentieken kívül a folyamatosan elérhető, magyar nyelven biztosított, helyismeretükön, személyes jelenlétükön, helyi, közösségi és társadalmi beágyazódottságukon, a szigetek szeretetén és elhivatottságukon alapuló asszisztencia biztosítja minden, az utasoknak fontos, érdekes vagy hasznos kérdésben.

A ViaSale munkatársai sok szeretettel (vissza)várják Önt a Kanári-szigetek 4, Budapestről most már közvetlen járattal is megközelíthető szigetének bármelyikén!

 

Foglalható úticélok a(z) ViaSale Travel S.L. 2018-es kínálatából

Kanári-szigetek Kanári-szigetek (74 274 út) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 29 °C Tenger hőmérséklete: 22 °C 52 390 Ft

Az Ön értékesítője:

H-K: 9-20 | Sze-P: 9-19 | Szo: 9-14:30 | V: 10-15:30 +36 1 501 5600